Nu har du möjligheten att göra ditt cykelköp ännu mer förmånligt! Passa på att få en rabatt på 10% på våra populära varumärken Monark och Sjösala. Som vanligt ingår vid köp av en ny cykel 2 års fri cykelservice!

Monark och Sjösala är välrenommerade varumärken som står för hög kvalitet och pålitlighet. Med deras cyklar kan du utforska terrängen med självförtroende eller pendla genom Nybros gator med stil.

Vi erbjuder ett brett sortiment av modeller som passar alla typer av cyklister. Våra kunniga experter finns här för att hjälpa dig att hitta rätt cykel, oavsett om du är en erfaren proffscyklist eller nybörjare. Se sidan standardcyklar för dam- och herrcyklar.

För att göra din upplevelse ännu bättre, erbjuder vi 2 års fri cykelservice med varje ny cykel. Vår professionella servicetekniker kommer att se till att din cykel är i toppskick under de kommande åren, så att du kan njuta av en smidig och problemfri körning.

Erbjudandet gäller till och med 2023-06-22. Gäller endast på Monark och Sjösala cyklar i butikslagret och inte på beställningsvaror. Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. 2 års fri cykelservice ingår endast vid köp av ny cykel.

Personlig rådgivning

Besök eller kontakta butiken för redig ”Nybro service”

Lager & Beställningar

Kontakta oss för aktuella cyklar i butikslagret

Erbjudandet

Missa inte detta erbjudande. Två års fri service vid köp av ny cykel.