Elcyklar

_

En elektrisk cykelupplevelse utöver det vanliga

Hos oss hittar du ett brett sortiment av elcyklar frÄn nÄgra av de mest framstÄende tillverkarna pÄ marknaden. VÄrt sortiment bestÄr av ett urval frÄn Pilen, Crescent, Monark, Winther, Marvil, Mondraker och Lapierre genom att besöka deras exklusiva hemsidor. DÀr kan du upptÀcka det stora utbudet av elcyklar och modeller som vi kan bestÀlla hem speciellt för dig!

 

Besök tillverkarnas hemsidor för att se det aktuella utbudet av elcykelmodeller vi kan erbjuda dig. Du hittar lÀnkar till respektive mÀrke lÀngre ned pÄ sidan.

 

Men varför titta pÄ en skÀrm nÀr du kan kÀnna pÄ cykeln, provsitta och testa den pÄ riktigt? VÄra kunniga experter finns hÀr för att hjÀlpa dig att hitta den perfekta elcykeln som uppfyller dina specifika behov och önskemÄl. Oavsett om du söker en cykel för pendling, spÀnnande Àventyr i terrÀngen eller smidiga stadsturer i Nybro eller nÀromrÄdet sÄ finns vi hÀr för att vÀgleda dig till det bÀsta valet.

 

Kanske har vi till och med redan din tilltÀnkta cykel hemma i butiken (se öppettider) som du kan ta med dig direkt hem samma dag. Ta steget in i framtiden med en elcykel frÄn oss.

Stödjer du det lokala affÀrslivet i Nybro och köper din el-cykel frÄn oss erbjuder vi som ett tack, service till ett förmÄnligare pris frÄn 995 kr. Har du inte köpt cykeln hos oss sÄ kan vi givetvis erbjuda service och dÄ till ett pris frÄn 1 395 kr.

Personlig rÄdgivning

Besök eller kontakta butiken för redig ”Nybro service”

Lager & BestÀllningar

Kontakta oss för aktuella elcyklar i lager

Elcykel som förmÄnscykel

Du som anstÀlld kan leasa en cykel genom ett mÄnatligt och automatiskt avdrag pÄ din bruttolön. LÄt oss berÀtta mer om det i butiken.